ESKÜ

Esküvői weboldal, egy kattintással!

ELKÉSZÍTEM A WEBOLDALUNKAT!
Miért válassz minket?

Kérdések és válaszok

Az esküvői weboldal segítségével könnyedén és gyorsan tudsz információt megosztani a násznéppel, függetlenül attól, hogy hol tartózkodnak a világban. Emellett online meghívóként is funkcionálhat, így jelentős megtakarítást eredményezhet a meghívók készítésében, gyártásában és a postaköltségek terén. Az oldal legnagyobb előnye az, hogy a meghívott vendégek visszajelzést küldhetnek arról, hogy részt vesznek-e az esküvőn, valamint más hasznos információkat is megoszthatnak veletek, mint például ételintoleranciát, szállásigényt vagy érkező családtagok számát.

Időtakarékos is, mivel bármilyen változás esetén könnyedén és néhány kattintással módosíthatod az adatokat és információkat, így nem szükséges mindenkit külön értesíteni.

Szerencsére semmiféle programozói vagy webszerkesztői tudásra nincs szükség az esküvői weboldal létrehozásához, szerkesztéséhez és karbantartásához.

Az egész folyamat rendkívül egyszerű:
Válaszd ki a neked tetsző design elemeket, írd meg a bemutatkozást, az események időpontját, illetve a helyszín leírását a megfelelő szövegmezőkbe, majd egyszerűen mentsd az oldalt. A mi feladatunk az, hogy az elkészült weboldal minden eszközön és böngészőben tökéletesen működjön. Amennyiben bármilyen változtatást szeretnél, szerkesztőnkben bármikor megváltoztathatod az oldalt!

A fejlécen a Weblap Készítő fülre kattintva, eljutsz a weboldal készítő felületére. Itt néhány fontos adat megadása, és a sablon kiválasztása után, az "Elkészítem az esküvői weboldalunkat!" gomb megnyomása után, azonnal elérhető lesz a weboldalatok.

A weboldal tartalmát, oldalanként, a jobb sarokban található ceruza ikonra kattintva tudjátok személyre szabni.

A fejlécen a Weboldalaim menüpontra kattintva tudod megtekinteni az elkészített weboldalaid listáját. A weboldal nevére kattintva, átirányítunk a weboldalra, ahol azt a "Hogyan tudom szerkeszteni a weboldalt?" kérdésben leírt módon tudod szerkeszteni.

Az esküvői weboldalatok megnyitása után, a jobb alsó sarokban található ceruza ikonra kattintással tudod szerkeszteni az oldalt.
Kattintás után megjelenik az aktuális oldal szerkesztő felülete, ahol az adott oldalon szereplő elemeket tudod módosítani.

  • Személyes adataitokat, neveteket, elérhőségeiteket
  • Weboldal beállításait (például jelszó védettség)
  • Menü pontok megjelenítését, elemek ki/be kapcsolását
  • Közös képeteket, Galéria képeket
  • Esküvő helyszínek térképeit
  • Események helyét és idejét, leírását
  • Visszajelzés űrlap adatait
  • Nászajándékok listáját